Premium home group

Dobrodošli na stranicu PREMIUM HOME gdje ćete pronaći bitne i relevantne informacije ukoliko želite kupiti ili prodati nekretninu, iznajmiti ili dati u najam nekretninu koju posjedujete

Nalazite se pred jednim od većih životnih pothvata i razmišljate odakle početi. Nameće vam se tisuću pitanja: što trebam znati kod kupovine, a što kod prodaje, kako se kreću cijene na tržištu prilikom kupovine, kako odrediti cijenu nekretnine koju prodajete, je li moje cijena realna i konkurentna u odnosu na cijene ostalih nekretnina u okruženju, odnosno da nije precijenjena? Niste sigurni u kojem kvartu uopće početi tražiti odgovarajuću nekretninu, na što obratiti pozornost pri obilasku, ili kako pripremiti nekretninu da bi bila što atraktivnija na tržištu i što lakše pronašla kupca? Koje ugovore treba potpisati prilikom kupoprodaje ili najma, gdje ih ovjeriti, kome predati, koje su obveze prodavatelja ili najmodavca, a koje kupca ili najmoprimca, tko plaća porez i u kojem iznosu? Iz razgovora s bliskim osobama doznajete mnoge bitne detalje i mislite da stvari možete uzeti u svoje ruke, no upravo to vam ne savjetujemo.

Mnogi prodavači i kupci nekretnina oklijevaju prepustiti prodaju ili kupovinu agenciji za posredovanje u prometu nekretnina. PREMIUM HOME je agencija licencirana od strane Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske i Hrvatske gospodarske komore. Mi smo tu da preuzmemo rizike i predvidimo situacije koje mogu dovesti do još većih budućih troškova, a svi znamo da i najjednostavnije stvari često znaju poći po krivu.

Uzmemo li u obzir težinu i odgovornost posla kojeg agencija obavlja za vas, te širinu znanja i iskustva koju licencirani agenti posjeduju, iznos provizije koji je u Republici Hrvatskoj uobičajenih 2-3% za kupca te jednako toliko za prodavatelja, svakako bi trebao pasti u drugi plan. Važno je naglasiti da prodavač, odnosno kupac, agencijsku proviziju plaća tek po obavljenom poslu, što je i najbolji motiv PREMIUM HOME agentima i posrednicima, da daju sve od sebe i kako bi obavljeni posao zadovoljio sve sudionike.

Za više informacija kliknite na Uvjeti poslovanja i Cjenik naših usluga.