Premium home koncept

PREMIUM HOME rezultat je dugogodišnjeg iskustva i djelovanja osnivačice tvrtke i licencirane agentice za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, Maje Kojundžić, čiji su rad i menadžerske sposobnosti priznati i nagrađivani u domeni inovacija i organizacije na nivou regije. Bogato znanje, iskustvo, urođenu intuiciju i smisao za detalje pretočila je u jedinstveni PREMIUM HOME KONCEPT.

Što je PREMIUM HOME KONCEPT?

Analizirajući tržište nekretnina u regiji, te oslanjajući se na bogato iskustvo stečeno kao najmodavac i najmoprimac u zemljama u okruženju i Velikoj Britaniji, te na osnovu iskustva stečenog višegodišnjim radom u sektoru nekretnina, osmislili smo i kreirali ponudu koja će vam pružiti, ne samo uslugu posredovanja pri kupnji ili najmu, već izvrsnost koja je standard na europskom tržištu nekretnina. PREMIUM HOME nudi jedinstvena rješenja koja će zadovoljiti individualne potrebe koje klijenti trebaju i s pravom očekuju. Ono po čemu se izdvajamo na tržištu je dostupnost široke lepeze usluga na jednom mjestu, čime štedimo vaše vrijeme, novac i energiju, pružajući vam potpuno novu dimenziju i iskustvo poslovanja s agencijom.

Uz bogatu mrežu kontakata, partnera i dobavljača PREMIUM HOME koncept pruža i niz mogućnosti kao što su energetsko certificiranje, priprema dokumentacije i pravno savjetovanje, usluge opremanja, preuređenja i adaptacije, te upravljanje nekretninama putem usluge posebno osmišljene za vlasnike jedne ili više nekretnina za najam. Znamo kako svaku  nekretninu u kratkom roku učiniti atraktivnom i konkurentom na tržištu, a na ovoj stranici ćete pronaći brojne korisne savjete i važne informacije koje će uvelike koristiti ukoliko želite prodati ili iznajmiti stan, kuću, poslovni prostor ili zemljište.

I tu nije kraj, korištenjem jedne od naših usluga postajete član PREMIUM CLUB-a gdje vas očekuju mnoge pogodnosti i posebni popusti pri kupnji proizvoda i usluga naših partnera. Dobrodošli!